Het Jiuzhaigou Nationaal Park is momenteel gesloten

Update 8 oktober 2019: het park is weer geopend! 

Voor iedereen die van plan is naar het Jiuzhaigou Nationaal Park wilt gaan, is het misschien handig om te weten dat deze momenteel nog steeds is gesloten. De onderstaande informatie, is op 10 februari 2019 op de officiële website in het Chinees gepost:

“Het Jiuzhaigou Nationaal Park is momenteel nog niet geopend, wees geduldig en wacht tot Jiuzhaigou weer opengaat! Op dit moment, is deze schilderachtige plek gesloten, omdat er herstelwerkzaamheden aan de gang zijn. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we je een update geven. Bedankt, voor je aandacht en iedereen een gelukkig nieuwjaar!”

Jiuzhaigou Nationaal Park, 10-02-2019

Door de aardbeving van 7.0 op schaal van Richter in 2017 is een groot deel van het park aangetast, dit zijn ze nog steeds aan het repareren…

De verwachting momenteel dat het park in de zomer weer opengaat. Zodra het park weer opengaat, zullen de busverbindingen tussen Chengdu en Zhangjiajie worden verhoogd en zullen er ook weer lijnvluchten zijn.

Mocht je treintickets willen boeken, dan hoef je ons alleen maar even te ‘e-mailen‘ of je leest de pagina ‘boeken treintickets‘.

Long lake in Jiuzhaiguo
Mirror lake in Jiuzhaiguo

Voor meer informatie over ‘Treintypen in China: hogesnelheidstreinen en slaaptreinen‘ of over de ‘Accommodaties & Voorzieningen‘ in deze treinen. Voor treinroutes ‘Populaire treinreizen in China ‘ en je treintickets boeken: ‘Boeken treinkaartjes‘.