Doel TreinkaartjesChina.nl

TreinkaartjesChina.nl is het start- en eindpunt, voor mensen die zelfstandig door China willen reizen. Wij helpen u, bij: alle elementen van uw rondreis in China.

Wat kunnen wij nu precies voor u doen?

Wij van kunnen u helpen, met het plannen en organiseren van uw rondreis in China.

  • Bij de planning van uw rondreis;
  • Bij het aanschaffen van de treinkaartjes;
  • Bij het aanschaffen van binnenlandse vluchten;
  • Bij het organiseren van een airport pickup;
  • Bij het organiseren van tours, vervoer en gidsen in verschillende steden.

Daarnaast leveren wij gepersonaliseerde vertalingen, om met een taxi op het treinstation of vliegveld te komen, om de treinkaartjes op vliegtickets op te halen. Zullen wij van elke stad die u gaat bezoeken een kaart van de metro toesturen, een informatiebestand toe sturen over het eten in China en hoe je de treinkaartjes op het station op kunt halen.

Met onze hulp, heb je geen kennis van de Chinese taal nodig, om zelfstandig een rondreis door China te maken!

Wie zijn wij?

TreinkaartjesChina.nl wordt onderhouden door een rasechte Nederlander en een eveneens rasechte Kazachse. Mark kwam met een beurs naar China, om Chinees / Mandarijn te leren en is zo’n 7,5 jaar in China blijven hangen. Zijn partner Dinara is een volwaardige lerares Mandarijn en heeft 4 jaar in China gestudeerd.

Wij hebben elkaar ontmoet in het Noordoosten van China, in de ijsstad Harbin. Deze stad en zijn directe omgeving heeft zo’n 16 miljoen inwoners en is vooral bekend om het ijsfestival in de winter.

Momenteel wonen wij niet meer in China, maar nog wel in de buurt. Wij wonen nu in Almaty Kazachstan, ongeveer vijf uur rijden van de grens van China.

Onze expertise

Wij geven jou de kans, om: gebruik te maken van onze uitgebreide ervaring en kennis van reizen, wonen en werken in China. Wij hebben:

  • meer dan 9 jaar ervaring met het plannen en organiseren van rondreizen in China;
  • meer dan 11,5 jaar kennis van reizen, wonen en werken in China;
  • meer dan 95.000 kilometers per trein afgelegd;
  • bijna alle uithoeken van China bezocht.

Wij zijn er van overtuigd dat met onze ervaring, informatie en inzicht van China. Wij het voor jou een stuk makkelijker kunnen maken, om in China te reizen.

Wij hopen je terug te zien als klant en wensen je alvast een prettige reis!

Een prettige reis!
一路平安!
Yīlù píngān

Voor meer informatie over ‘Treintypen in China: hogesnelheidstreinen en slaaptreinen‘ of over de ‘Accommodaties & Voorzieningen‘ in deze treinen. Voor treinroutes ‘Populaire treinreizen in China ‘ en je treintickets boeken: ‘Boeken treinkaartjes‘.