TreinkaartjesChina.nl

TreinkaartjesChina.nl geeft jou de mogelijkheid om: je eigen rondreis in China samen te stellen. Wij zijn het start- en eindpunt voor mensen die zelfstandig door China willen reizen en hierbij met de trein of het vliegtuig gaan. Behalve het bestellen van je treinkaartjes en vliegtickets, zullen we je ook adviseren bij het plannen van je reis en geven we je instructies en vertalingen om makkelijk in China te reizen.

Met onze hulp, heb je geen kennis van de Chinese taal nodig om in China met de trein te reizen!

Wie zijn wij?

TreinkaartjesChina.nl wordt gerund door twee personen; een rasechte Nederlander en een eveneens rasechte Chinese. Wij zijn een koppel en woonachtig in het noordoosten van China, in de ijsstad Harbin (rondleidingen in Harbin zijn mogelijk). Mark is nu een kleine 5 jaar in China en heeft als doel de taal onder de knie te krijgen en daarnaast een betere inzicht te verkrijgen in de cultuur. Zijn partner Dinara is geboren en getogen in een klein dorpje in Heilongjiang en geeft momenteel Engelse les. Met haar uitgebreide kennis van China is zij van onmisbare waarde voor deze website.

Onze expertise

Wij geven jou de kans om: gebruik te maken van onze uitgebreide ervaring en kennis van reizen en wonen in China. Iedere dag wordt dit meer, tot nu toe hebben:

  • we meer dan 95.000 kilometers afgelegd met de trein in China;
  • we meer dan 30 jaar kennis van reizen, wonen en werken in China.

Wij zijn er van overtuigd dat met onze ervaring, informatie en inzicht van China. Wij het voor jou een stuk makkelijker kunnen maken om in China te reizen. Wij hopen je terug te zien als klant en wensen je alvast een prettige reis!

Een prettige reis
有个好的旅行
Yǒu gè hǎode lǚxíng