Treinreis van Zhangjiajie naar Liuzhou

De treinreis van Zhangjiajie naar Liuzhou, is een mooie rit. Als je uiteindelijk, je stoel of bed hebt gevonden en je koffers hebt opgeborgen. Kan je genieten van het uitzicht dat de stad Zhangjiajie en de provincies Hunan en Guangxi te bieden hebben. Je zult veel verschillende landschappen langzaam langs je raam voorbijzien ‘trekken’ dat is natuurlijk, als je met een normale- of slaaptrein reist. Mocht je een treinkaartje hebben voor een hogesnelheidstrein, dan zal het landschap langs je ‘flitsen’, met een snelheid van ongeveer 150 a 350 kilometer per uur. De hogesnelheidstreinen rijden trouwens 80% van de tijd op een verhoogde spoorlijn van circa 10 meter hoog, dus je hebt een mooi weids uitzicht.

Samenvatting trein van Zhangjiajie naar Liuzhou
Tijdsduur traject Zhangjiajie naar LiuzhouDuur
Normale- of slaaptrein11,5 a 12 uur
Prijzen van de treinticketsChinese Renminbi (CNY)
Zacht bedCNY 243,-
Hard bedCNY 158,-
Tijdsduur en prijs treinkaartjes treinreis Zhangjiajie naar Liuzhou

Met de normale- of slaaptrein van Zhangjiajie naar Liuzhou

Er rijden 3 normale- of slaaptreinen van Zhangjiajie naar Liuzhou. Deze treinen vertrekken van het Zhangjiajie treinstation en rijden in circa 11,5 a 12 uur naar het Liuzhou station. Een treinkaartje voor een ‘zacht bed’ kost ongeveer CNY 243,- en circa CNY 158,- voor een ‘hard bed’.

Mocht je treintickets willen boeken, dan hoef je ons alleen maar even te ‘e-mailen‘ of je leest de pagina ‘boeken treintickets‘.

Treinreizen van Zhangjiajie naar Liuzhou: reisschema, treinkaartjes en treintickets in CNY

TreinVanNaarVer trekAan komstDuur Uur Min1ste klas stoel2de klas stoelZacht bedHard bed
D3967Zhangjiajie WestLiuzhou07:1715:518.34627,-393,-..
K4667ZhangjiajieLiuzhou16:3505:0412.29..243,-158,-

Treintickets boeken

Wil je treintickets voor deze mooie treinreis boeken, dan hoef je ons alleen maar even te ‘e-mailen‘ of je leest de pagina ‘boeken treintickets‘. De prijzen van de treinkaartjes zijn de officiële prijzen van de Chinese spoormaatschappijen en zijn daarom weergeven in Chinese Renminbi.

De bezienswaardigheden van Liuzhou bezoeken

Meer informatie over de bezienswaardigheden in Liuzhou kan je vinden op Wikepedia.

Voor meer informatie over ‘Treintypen in China: hogesnelheidstreinen en slaaptreinen‘ of over de ‘Accommodaties & Voorzieningen‘ in deze treinen. Voor treinroutes ‘Populaire treinreizen in China ‘ en je treintickets boeken: ‘Boeken treinkaartjes‘.