Treinreis van Tibet Lhasa naar Beijing

De treinreis van Tibet Lhasa naar Beijing, is een mooie rit. Als je uiteindelijk, je stoel of bed hebt gevonden en je koffers hebt opgeborgen. Kan je genieten van het uitzicht dat de stad Tibet Lhasa en de provincies Tibet, Sichuan, Shaanxi, Shanxi en Hebei te bieden hebben. Je zult veel verschillende landschappen langzaam langs je raam voorbijzien ‘trekken’ dat is natuurlijk, als je met een normale- of slaaptrein reist. Mocht je een treinkaartje hebben voor een hogesnelheidstrein, dan zal het landschap langs je ‘flitsen’, met een snelheid van ongeveer 150 a 350 kilometer per uur. De hogesnelheidstreinen rijden trouwens 80% van de tijd op een verhoogde spoorlijn van circa 10 meter hoog, dus je hebt een mooi weids uitzicht.

Samenvatting trein van Tibet Lhasa naar Beijing
Tijdsduur traject Tibet Lhasa naar BeijingDuur
Normale- of slaaptrein40 uur 38 minuten
Prijzen van de treinticketsChinese Renminbi (CNY)
Zacht bedCNY 1144,-
Hard bedCNY 720,-
Tijdsduur en prijs treinkaartjes treinreis Tibet Lhasa naar Beijing

Met de slaaptrein van Tibet Lhasa naar Beijing

Er rijden 1 slaaptrein van Tibet Lhasa naar Beijing, de Z22. Deze trein vertrekt van het Lhasa treinstation en rijdt in 40 uur 38 minuten naar het Beijing West station. Een treinkaartje voor een ‘zacht bed’ kost CNY 1144,- en CNY 720,- voor een ‘hard bed’.

Mocht je treintickets willen boeken, dan hoef je ons alleen maar even te ‘e-mailen‘ of je leest de pagina ‘boeken treintickets‘.

Treinreizen van Lhasa Tibet naar Beijing: reisschema, treinkaartjes en treintickets in CNY

TreinVanNaarVer trekAan komstDuur Uur MinZacht bedHard bed
Z22LhasaBeijing West15:5008:2840.381144,-720,-

Treintickets boeken

Wil je treintickets voor deze mooie treinreis boeken, dan hoef je ons alleen maar even te ‘e-mailen‘ of je leest de pagina ‘boeken treintickets‘. De prijzen van de treinkaartjes zijn de officiële prijzen van de Chinese spoormaatschappijen en zijn daarom weergeven in Chinese Renminbi.

De bezienswaardigheden van Beijing bezoeken

Meer informatie over de bezienswaardigheden in Beijing kan je vinden op Wikepedia.

Voor meer informatie over ‘Treintypen in China: hogesnelheidstreinen en slaaptreinen‘ of over de ‘Accommodaties & Voorzieningen‘ in deze treinen. Voor treinroutes ‘Populaire treinreizen in China ‘ en je treintickets boeken: ‘Boeken treinkaartjes‘.