Treinreis van Lhasa Tibet naar Shanghai

De treinreis van Lhasa Tibet naar Shanghai, is een mooie rit. Als je uiteindelijk, je stoel of bed hebt gevonden en je koffers hebt opgeborgen. Kan je genieten van het uitzicht dat de stad Lhasa Tibet en de provincies Tibet, Sichuan, Hubei, Anhui en Shanghai te bieden hebben. Je zult veel verschillende landschappen langzaam langs je raam voorbijzien ‘trekken’ dat is natuurlijk, als je met een normale- of slaaptrein reist. Mocht je een treinkaartje hebben voor een hogesnelheidstrein, dan zal het landschap langs je ‘flitsen’, met een snelheid van ongeveer 150 a 350 kilometer per uur. De hogesnelheidstreinen rijden trouwens 80% van de tijd op een verhoogde spoorlijn van circa 10 meter hoog, dus je hebt een mooi weids uitzicht.

Samenvatting trein van Lhasa Tibet naar Shanghai
Tijdsduur traject Lhasa Tibet naar ShanghaiDuur
Normale- of slaaptrein48 uur 21 minuten
Prijzen van de treinticketsChinese Renminbi (CNY)
Zacht bedCNY 1263,-
Hard bedCNY 794,-
Tijdsduur en prijs treinkaartjes treinreis Lhasa Tibet naar Shanghai

Met de normale- of slaaptrein van Lhasa Tibet naar Shanghai

Er rijden 1 normale- of slaaptreinen van Lhasa Tibet naar Shanghai. Deze treinen vertrekken van het Lhasa treinstation en rijden in circa 48 uur 21 minuten naar het Shanghai station. Een treinkaartje voor een ‘zacht bed’ kost ongeveer CNY 1263,- en circa CNY 794,- voor een ‘hard bed’.

Mocht je treintickets willen boeken, dan hoef je ons alleen maar even te ‘e-mailen‘ of je leest de pagina ‘boeken treintickets‘.

Treinreizen van Lhasa Tibet naar Shanghai: reisschema, treinkaartjes en treintickets in CNY

TreinVanNaarVer trekAan komstDuur Uur MinZacht bedHard bed
Z166LhasaShanghai11:3011:5848.281263,-794,-

Treintickets boeken

Wil je treintickets voor deze mooie treinreis boeken, dan hoef je ons alleen maar even te ‘e-mailen‘ of je leest de pagina ‘boeken treintickets‘. De prijzen van de treinkaartjes zijn de officiële prijzen van de Chinese spoormaatschappijen en zijn daarom weergeven in Chinese Renminbi.

De bezienswaardigheden van Shanghai bezoeken

Meer informatie over de bezienswaardigheden in Shanghai kan je vinden op Wikepedia.

Voor meer informatie over ‘Treintypen in China: hogesnelheidstreinen en slaaptreinen‘ of over de ‘Accommodaties & Voorzieningen‘ in deze treinen. Voor treinroutes ‘Populaire treinreizen in China ‘ en je treintickets boeken: ‘Boeken treinkaartjes‘.