Treinreis van Chengdu naar Tibet Lhasa

De treinreis van Chengdu naar Tibet Lhasa, is een mooie rit. Als je uiteindelijk, je stoel of bed hebt gevonden en je koffers hebt opgeborgen. Kan je genieten van het uitzicht dat de stad Chengdu en de provincies Sichuan, Qinghai en Tibet te bieden hebben. Je zult veel verschillende landschappen langzaam langs je raam voorbijzien ‘trekken’ dat is natuurlijk, als je met een normale- of slaaptrein reist. Mocht je een treinkaartje hebben voor een hogesnelheidstrein, dan zal het landschap langs je ‘flitsen’, met een snelheid van ongeveer 150 a 350 kilometer per uur. De hogesnelheidstreinen rijden trouwens 80% van de tijd op een verhoogde spoorlijn van circa 10 meter hoog, dus je hebt een mooi weids uitzicht.

Samenvatting trein van Chengdu naar Tibet Lhasa
Tijdsduur traject Chengdu naar Tibet LhasaDuur
Normale- of slaaptrein36 uur 18 minuten
Prijzen van de treinticketsChinese Renminbi (CNY)
Zacht bedCNY 998,-
Hard bedCNY 628,-
Harde stoelCNY 303,-
Tijdsduur en prijs treinkaartjes treinreis Chengdu naar Tibet Lhasa

Met de slaaptrein van Chengdu naar Tibet Lhasa

Er rijdt 1 slaaptrein van Chengdu naar Lhasa in Tibet. Deze slaaptrein vertrekt van het Chengdu treinstation en rijdt in circa 36 uur 18 minuten naar het Lhasa treinstation. Een treinkaartje voor een ‘zacht bed’ kost ongeveer CNY 998,- en circa CNY 628,- voor een ‘hard bed’.

Mocht je treintickets willen boeken, dan hoef je ons alleen maar even te ‘e-mailen‘ of je leest de pagina ‘boeken treintickets‘.

Treinreizen van Chengdu naar Tibet Lhasa: reisschema, treinkaartjes en treintickets in CNY

TreinVanNaarVer trekAan komstDuur Uur MinZacht bedHard bedHarde stoel
Z322ChengduLhasa21:379:5536.18998,-628,-303,-

Treintickets boeken

Wil je treintickets voor deze mooie treinreis boeken, dan hoef je ons alleen maar even te ‘e-mailen‘ of je leest de pagina ‘boeken treintickets‘. De prijzen van de treinkaartjes zijn de officiële prijzen van de Chinese spoormaatschappijen en zijn daarom weergeven in Chinese Renminbi.

De bezienswaardigheden van Tibet Lhasa bezoeken

Meer informatie over de bezienswaardigheden in Tibet Lhasa kan je vinden op Wikepedia.

Voor meer informatie over ‘Treintypen in China: hogesnelheidstreinen en slaaptreinen‘ of over de ‘Accommodaties & Voorzieningen‘ in deze treinen. Voor treinroutes ‘Populaire treinreizen in China ‘ en je treintickets boeken: ‘Boeken treinkaartjes‘.