Beschikbaarheid treinkaartjes

In China komen treinkaartjes 30 dagen voor het vertrek van de desbetreffende trein, online beschikbaar. Wij raden je aan: om ons zo vroeg mogelijk van je reisplannen te informeren zodat wij de treinkaartjes kunnen bestellen zodra deze worden vrijgegeven.

Voorbeeld
Je wilt op 10 maart met de nachttrein van Beijing naar Xian reizen:
• De treinkaartjes komen op 10 februari online beschikbaar.

Wij zullen de treinkaartjes zo vroeg mogelijk aankopen, in dit voorbeeld is dat op 10 februari. Het enige wat jij hoeft te doen, is ons te informeren van je reisschema en de borg te storten.

! Belangrijk: tijdens bepaalde vakanties en nationale feestdagen zijn treinkaartjes zeer snel uitverkocht. Wij adviseren je dus: om zo snel mogelijk bij ons te boeken zodat wij jouw 1ste voorkeur kunnen bemachtigen.

Zit en slaapgelegenheden
Wanneer we de kaartjes aankopen, zullen we ons er van verzekeren dat de zitplekken en bedden vlakbij elkaar zijn zodat je als reisgezelschap bij elkaar bent. Echter, treinkaartjes worden automatisch uitgegeven dus we kunnen niet garanderen dat de zitplaatsen en slaapplekken naast elkaar zijn. In 99% van de gevallen is dit gelukkig wel het geval.

Mocht dit niet het geval zijn dan adviseren wij je om: gewoon aan de andere passagiers te vragen of ze misschien van plek willen wisselen. Aangezien Chinezen ook last hebben van ditzelfde probleem, zullen de meeste dit verzoek graag inwilligen. Om het voor jou makkelijker te maken, zullen wij na het het afronden van je betaling een aantal handige Nederlands – Chinese vertalingen meesturen die je onder andere hiervoor kunt gebruiken.

Kinderen
Als je met je kind wilt reizen is het mogelijk om korting te krijgen. Kinderen kleiner dan 120 cm reizen gratis als ze gebruik maken van dezelfde stoel of bed als de begeleider. Kinderen tussen de 120 – 150 cm krijgen 50% korting. Kinderen langer dan 150 cm betalen de volle prijs.

Bagage
</